Szolgáltatások KERESŐBARÁT SZÖVEGÍRÁS

Jól megfogalmazott szöveg és tartalom = megnövekedett forgalom!

Azok az idők, amikor az online siker elérése azt jelentette, hogy hozzáadnak néhány kulcsszót az adott weboldalhoz, és egy pár linkkel rámutatnak, elavultak és megszűntek. A Google egy kifinomult technológiát alkalmaz a különböző weboldalak mérésére számos tényező figyelembevételével, mint például:

- Milyen gyakran frissítik az adott oldalt;
- Hány aloldallal rendelkezik a honlap;
- Azon oldalak száma és minősége, amelyekre rámutatnak.

Manapság a Google is egy lépéssel előrébb tart. Bonyolult algoritmusok segítségével képes olvasni a weboldalak tartalmában, és eldönteni, hogy az adott honlap kétes minőségű-e, vagy sem. Ezután törölheti a rossz minőségű oldalt az indexéből, csökkentve a weblap teljes pontszámát és a Google rangsorszámot (pagerank). Ezen kívül a Google azt is látja, hogy hány hivatkozása van a weboldalnak egy adott tartalomra vonatkoztatva és milyen népszerű.

Tapasztalataink azt mutatják, hogy ma Magyarországon a weblapkészítő cégek alig 5-10 százaléka írja meg a Google elvárásainak megfelelően a weboldalakat.

Egy jól megfogalmazott tartalomnak most döntő hatása lehet a weboldal helyezéseiben és forgalmában. Hogy elérhessük ezt a sikert, szükség van egy jól megfogalmazott, profilba vágó szövegre, amelyet a Google keresővel fel kell ismertetnünk (ez általános esetben heteket vehet igénybe, azonban bevált technikáinknak köszönhetően mi ezt pár nap alatt felismertetjük a kereső motorokkal). Miután a Google indexálta (eltárolta) weboldalunk legújabb módosításait, számíthatunk a keresőből érkező látogatottság megnövekedésére.

Nincs ideje szövegírásra? *

Tisztában vagyunk azzal, hogy egy adott tartalom feltöltése időigényes, és sokaknak nincs ideje vagy kapacitása, hogy vállalja ezt a feladatot - mi elkészítjük Ön helyett. Ezáltal tehermentesíti saját magát és munkatársait, ugyanakkor azt is garantálja, hogy weboldala naprakész lesz, és makulátlan megjelenést kap.

Profi szövegíróink segítenek Önnek abban, hogy weboldala tartalma megfelelő legyen a Google, illetve az ügyfelek számára is. A másik előnye annak, hogy gyakorlott szövegíróinkat bízzák meg a feladatra az, hogy pontosan tudják hogyan kell úgy megfogalmazni egy szöveget, hogy azt a Google a lehető legrövidebb idő alatt felismerje és kiemelkedően értékelje (keresőbarát honlap).

Szolgáltatások Menü SZOLGÁLTATÁSOK MENÜ

Keresőoptimalizálás eszközök

Keresőmarketing

Pay Per Click Kampányok

Weboldal készítés

Weboldal programozás

Online éttermi szoftver

Keresőbarát szövegírás
Keresőmarketing, Kereső marketing, Keresőoptimalizálás, Kereső optimalizálás, Internet marketing, Online marketing, SEO


Ingyenes keresőoptimalizálás eszközök


Könyvjelző és megosztás

Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS!

Keresőmarketing, Kereső marketing, Keresőoptimalizálás, Kereső optimalizálás, Internet marketing, SEO Főoldal Rólunk Szolgáltatások Ügyfeleink Kapcsolat *
SEO tanfolyam
Keresőmarketing vélemények
Kapcsolatfelvétel