A keresőoptimalizálás haszna

Avagy növeljük meg cége online hasznát!

Az internet használók, ha szeretnének valamit megtalálni, érdeklődnek valami iránt, akkor egyszerűen felkeresik valamelyik keresőt, megadnak egy kereső kifejezést és a kiadott eredmények közül válogatnak és látogatnak el valamelyik weboldalra.

Hazánkban jelenleg a Google képes a legtöbb látogatót irányítani weboldalunkra, mivel az internet felhasználók mintegy 98%-a használja a Google szabadszavas keresőjét.

A keresőoptimalizálás befolyásolja, hogy az interneten keresők (Google, Yahoo) egy kereső kifejezés/szó segítségével honlapunkat a találati lista mely részén találják. Mivel általában minden felhasználó a találatok egyikére kattintva jut el a keresett kifejezéshez, ezért a keresőoptimalizálás honlapunk látogatottságának alapja. A látogatottság növeléséhez több internet marketing eszközre is szükségünk lehet, hogy maximálisan kiaknázzuk a weboldal látogatottságát.

A keresőoptimalizálás egy olyan internet marketing eszköz, amely segítségével rendkívül költséghatékonyan sok új látogatóra tehetünk szert. Ha sikeresek szeretnénk lenni egy találati listán belül, akkor az a legfontosabb, hogy milyen kulcsszavakat használunk. Próbáljuk az internetező helyébe képzelni magunkat  – eszünkbe jut egy érdekes gondolat, vagy akár csak egy születésnapi ajándék hiánya és máris elkezdünk keresni – szavakat írunk a keresőbe.

Az internet felhasználók száma folyamatos növekedést mutat, mert manapság már minden elérhető a weben.
Így tehát az internetes hirdetés, felér egy az utca valamely szegletén ágaskodó óriásplakáttal.

A keresőoptimalizálás nem csak látogatót, hanem megrendelő ügyfeleket is hoz, így növelheti bevételét, és felveheti a nagy cégekkel a versenyt.

 


Könyvjelző és megosztás
Keresőmarketing, Kereső marketing, Keresőoptimalizálás, Kereső optimalizálás, Internet marketing, SEO Főoldal Rólunk Szolgáltatásaink Ügyfeleink Kapcsolat *
SEO tanfolyam
Keresőmarketing vélemények
Kapcsolatfelvétel