Szolgáltatások INGYENES KERESÕOPTIMALIZÁLÁS ESZKÖZÖK

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az eszközök igénybevételéhez! A regisztráció ingyenes!

* *


Az alábbiakban rövid ismertetõvel felsoroljuk azon keresõoptimalizálás segédeszközöket, amelyeket programozóink folyamatosan fejlesztenek! Minden eszköz elérhetõ!

Kulcsszó kalkulátor: A kulcsszó kalkulátor eszköz segítségével Ön az adott weboldal és kulcsszó megadásával egy „hozzávetõleges” kalkulációt kap arról, hogy milyen konkurenciával és nehézséggel számolhat a megadott adatok viszonylatában.
A kalkuláció tájékoztat arról, hogy az adott weboldalt a megadott kulcsszóra cégünk milyen idõtávon belül és milyen költséggel juttatja a Google keresõ elsõ 10 találata közé, így a kalkulációt felhasználhatja ajánlatkéréshez is.

Kulcsszó sûrûség vizsgáló: A kulcsszó sûrûség vizsgáló eszköz segítségével megvizsgálhatja, hogy a megadott weboldal tartalmi részében milyen arányban helyezkednek el a kulcsszavak az egész tartalomhoz képest. Ezt nevezzük az oldal kulcsszó sûrûségének, melynek általánosságban 2-8% közé kellene esnie az adott kulcsszó viszonylatában.

Kulcsszó ajánló: A kulcsszó ajánló eszköz segítségével a megadott keresõ szóra generálhat további releváns kulcsszavakat, így tökéletesen alkalmazható például túlságosan frekventált keresõ kifejezéseket helyettesítõ kulcsszó összetételekre.

Google helyezés vizsgáló: A Google helyezés vizsgáló segítésével megtudhatja, hogy a megadott weboldal hányadik helyen szerepel a Google keresõben az adott keresõszó viszonylatában.  Segítségével másodpercek alatt megtudhatja tényleges helyzetét a keresõben, nincs szükség manuális keresgélésre. Választható, hogy a program az elsõ 100 vagy az elsõ 1000 találat között keressen.

Indexelt oldalak vizsgálata: A Google keresõben való megjelenés elengedhetetlen feltétele, hogy weboldalunkat a keresõ felismerje, regisztrálja, hiszen csak azután tudja elhelyezni a rangsorolási listában. Az eszköz segítségével megtudhatja, hogy a Google keresõrobotok weboldalának mely részét ismerték fel, azaz tárolták el adatbázisukban.

Meta tag generáló: A meta tagek olyan fontos és hasznos információkat tartalmaznak, melyeket a keresõrobotok a rangsorolásokhoz elõszeretettel használnak. Ezért is fontos a keresõoptimalizálás szempontjából, hogy a weboldalak rendelkezzenek helyesen kitöltött és hasznos információkat hordozó meta információkkal, melyeknek relevánsnak kell lenniük az adott oldalra nézve. Ezeket a meta elemeket a látogató ugyan nem látja, azonban a Google keresés során egyes részük láthatóvá válik a találati listán. A meta tag generáló eszköz segítségével Ön is könnyedén elkészítheti weboldala helyesen kitöltött és hasznos meta tag-jeit.

Meta tag ellenõrzõ: A meta tagek olyan fontos és hasznos információkat tartalmaznak, melyeket a keresõrobotok a rangsorolásokhoz elõszeretettel használnak. Ezért is fontos a keresõoptimalizálás szempontjából, hogy a weboldalak rendelkezzenek helyesen kitöltött és hasznos információkat hordozó meta információkkal, melyeknek relevánsnak kell lenniük az adott oldalra nézve. Ezeket a meta elemek a látogató ugyan nem látja, azonban a Google keresés során egyes részük láthatóvá válik a találati listán. A meta tag ellenõrzõ eszköz segítségével Ön is könnyedén leellenõrizheti, hogy weboldala milyen meta tagekkel rendelkezik, és hogy mennyire releváns az adott oldalra nézve.

Tört link és egyéb linkhiba ellenõrzõ: A tört link egy olyan weboldal hivatkozás, melynél a hivatkozott weboldal nem található! Ez egy nagyon kritikus hiba a keresõrobotok „szemében”, ugyanis azt sugallja, hogy weboldalunkon a látogatót olyan helyre próbáljuk irányítani, amely nem létezik. A tapasztalat viszont azt mutatja, hogy legtöbb esetben olyan „véletlen” hibáról van szó, amely elkerülte a honlap szerkesztõ figyelmét, és egy hibásan elhelyezett, vagy már megszûnt hivatkozást elfelejtett eltávolítani a weboldalról. A tört link és egyéb linkhiba ellenõrzõ eszköz vizagálja a megadott URL-en található oldal belsõ és külsõ hivatkozásait, a hivatkozott oldalak meglétét, ezen kívül természetesen más linkhibáról is tájékoztat!

Pagerank ellenõrzõ: A PageRank egy olyan érték az informatikában, melynek segítségével a Google megítéli, hogy az adott domain mennyire erõs, fontos. Minél nagyobb a domain PageRank értéke, annál jobban „bízik” a Google keresõ benne.
A PageRank lekérdezõ eszköz használatával lekérdezheti a megadott domain név PageRank értékét.

Regisztrált viszontlink vizsgáló: A viszontlink egy rendkívül fontos és meghatározó tényezõ, a keresõoptimalizálás egyik fontos kelléke. Minél több viszontlink mutat oldalunkra, annál jobb helyezést érhetünk el a Google keresõben és annál jobb PageRank értéket kaphat oldalunk. A viszontlink vizsgáló eszköz segítségével megtudhatja, hogy a Google keresõben hány regisztrált link mutat a weboldalára.

Viszontlink keresõ: A viszontlink keresõ egy nagyon hasznos eszköz azoknak, akik ellenõrizni kívánják azt, hogy saját weboldal linkjük megtalálható-e partnereik oldalán. Például egy linkcsere során elhelyezett kölcsönös link meglétének ellenõrzésére tökéletes eszköz. Választható, hogy a program csak a megadott keresési URL-en keressen, vagy térképezze fel a megadott keresési URL összes aloldalát és azokon is végezzen keresést.


Hírlevél feliratkozás KERESÕOPTIMALIZÁLÁS ESZKÖZÖK

*
Kulcsszó kalkulátor

*
Kulcsszó sûrûség vizsgáló

*
Kulcsszó ajánló

*
Google helyezés vizsgáló

*
Indexelt oldalak vizsgálata

*
Meta tag generáló

*
Meta tag ellenõrzõ

*
Tört link és egyéb linkhiba ellenõrzõ

*
Pagerank ellenõrzõ

*
Regisztrált viszontlink vizsgáló

*
Viszontlink keresõ


Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az eszközök igénybevételéhez! A regisztráció ingyenes!

* *


Keresőmarketing, Kereső marketing, Keresőoptimalizálás, Kereső optimalizálás, Internet marketing, Online marketing, SEOValid CSS!

Keresõmarketing, Keresõ marketing, Keresõoptimalizálás, Keresõ optimalizálás, Internet marketing, SEO Fõoldal Rólunk Szolgáltatásaink Ügyfeleink Kapcsolat *
SEO tanfolyam
Keresõmarketing vélemények
Kapcsolatfelvétel