Szolgáltatások SZOLGÁLTATÁSOK

A Neuweb az online sikerek eléréséről szól!

Cégünk szolgáltatásai közé tartozik a honlap készítés, programozás, keresőmarketing és a keresőoptimalizálás.

Bármely kereskedelmi weboldal akkor tehető eredményessé, ha designja tetszetős, hatékony programkódokkal készült és látogatottságát a lehető legmagasabbra növelik. Ez több úton is megvalósítható.
Hol érdemes honlapját reklámozni? Csakis a nagyobb keresőkben. Miért? Mert az itt böngészők teljes egészében az Ön potenciális ügyfelei, akiket Ön napról napra elszalaszt, mert vállalkozása nem a megfelelő módon, illetve nem a megfelelő helyen szerepel ezen keresőkben.


Ingyenes keresőoptimalizálás eszközök

A keresőoptimalizálás egy olyan komplex, hozzáértést és tapasztalatot igénylő feladat, amelyet érdemes szakemberre bízni, ha nem akarjuk, hogy weboldalunk valamilyen apró hibából kifolyólag a Google részleges vagy teljes kitiltásának áldozatává váljon. Van azonban néhány olyan ingyenes keresőoptimalizálás eszköz, amelyet felhasználhat weboldala elemzésére, hibáinak feltárására, helyezésének vizsgálatára, weboldala Google értékének mérésére.
*

Weboldal készítés

Weboldal készítési ajánlatunk olyan weboldalak elkészítését foglalja magában, amelyek teljes mértékben ügyfeleink igényeihez igazodnak tartalomban, oldalszámban, akárcsak a grafikában és ezek működésében.

Ugyancsak számíthat ránk, ha Önnek már van honlapja, de mégsem elégedett vele, tovább kívánja fejleszteni, vagy módosítani szeretné azt.
*

Weboldal programozás

Saját fejlesztésű programjaink olyan tartalmakat foglalnak magukban, mint például webshopok, fórumok, belépési és regisztrálási lehetőségek, vagy egyénileg kialakított belépő felületű adminisztrációs rendszerek. Minden esetben egyedien, a megrendelői igényekhez igazodóan programozzuk a weboldalt.
*

Keresőmarketing

A keresőmarketing lényege az, hogy a potenciális ügyfelek és vevők könnyen Önre találhassanak a legnagyobb keresőben, mely kereső kétségtelenül az internet legértékesebb és legfontosabb felülete.
Mi könnyen, gyorsan, garanciális ügyintézéssel, tökéletesen az Ön profiljába vágó cégek között az elsők közé programozzuk weboldalát a Google szabadszavas keresőben. Szakembereink egyedi, testre szabott kereső marketing és linkmarketing tervet készítenek Önnek, hogy elérje célját!
*


Pay Per Click Kampányok

A keresőmarketinghez hasonló elven alapulnak az úgynevezett „szponzorált hirdetések”, amelyeket a találati lista legtetején, vagy jobb oldalán adwords hirdetésekként láthatunk a bal oldali, valós találati listával (organikus találati lista) szemben. A Pay Per Click (PPC) kampány nagyszerű módja a keresőszavak kiválasztásának a keresőoptimalizálás előtt.
*


Keresőbarát szövegírás

Tapasztalataink azt mutatják, hogy ma Magyarországon a weblapkészítő cégek alig 5-10 százaléka írja meg a Google elvárásainak megfelelően a weboldalakat. Egy jól megfogalmazott tartalomnak most döntő hatása lehet a weboldal helyezéseiben és forgalmában.

Profi szövegíróink segítenek Önnek abban, hogy weboldala tartalma megfelelő legyen a Google, illetve az ügyfelek számára is.
*


A szolgáltatások menüben (bal oldali menü) különféle szolgáltatásainkat mutatjuk be. Bár standard árképzésünk van a dolgok átláthatósága érdekében, szolgáltatásaink kevésbé homogének , mivel teljesen megrendelői igényekre szabottak.

Szolgáltatások Menü SZOLGÁLTATÁSOK MENÜ

Keresőoptimalizálás eszközök

Keresőmarketing

Pay Per Click Kampányok

Weboldal készítés

Weboldal programozás

Online éttermi szoftver

Keresőbarát szövegírás
Keresőmarketing, Kereső marketing, Keresőoptimalizálás, Kereső optimalizálás, Internet marketing, Online marketing, SEO


Ingyenes keresőoptimalizálás eszközök


Könyvjelző és megosztás

Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS!

Keresőmarketing, Kereső marketing, Keresőoptimalizálás, Kereső optimalizálás, Internet marketing, SEO Főoldal Rólunk Szolgáltatások Ügyfeleink Kapcsolat *
SEO tanfolyam
Keresőmarketing vélemények
Kapcsolatfelvétel