Szolgáltatások SZOLGÁLTATÁSOK

A Neuweb az online sikerek eléréséről szól!

Cégünk szolgáltatásai közé tartozik a honlap készítés, programozás, keresőmarketing és a keresőoptimalizálás.

Bármely kereskedelmi weboldal akkor tehető eredményessé, ha designja tetszetős, hatékony programkódokkal készült és látogatottságát a lehető legmagasabbra növelik. Ez több úton is megvalósítható.
Hol érdemes honlapját reklámozni? Csakis a nagyobb keresőkben. Miért? Mert az itt böngészők teljes egészében az Ön potenciális ügyfelei, akiket Ön napról napra elszalaszt, mert vállalkozása nem a megfelelő módon, illetve nem a megfelelő helyen szerepel ezen keresőkben.


Ingyenes keresőoptimalizálás eszközök

A keresőoptimalizálás egy olyan komplex, hozzáértést és tapasztalatot igénylő feladat, amelyet érdemes szakemberre bízni, ha nem akarjuk, hogy weboldalunk valamilyen apró hibából kifolyólag a Google részleges vagy teljes kitiltásának áldozatává váljon. Van azonban néhány olyan ingyenes keresőoptimalizálás eszköz, amelyet felhasználhat weboldala elemzésére, hibáinak feltárására, helyezésének vizsgálatára, weboldala Google értékének mérésére.
*

Weboldal készítés

Weboldal készítési ajánlatunk olyan weboldalak elkészítését foglalja magában, amelyek teljes mértékben ügyfeleink igényeihez igazodnak tartalomban, oldalszámban, akárcsak a grafikában és ezek működésében.

Ugyancsak számíthat ránk, ha Önnek már van honlapja, de mégsem elégedett vele, tovább kívánja fejleszteni, vagy módosítani szeretné azt.
*

Weboldal programozás

Saját fejlesztésű programjaink olyan tartalmakat foglalnak magukban, mint például webshopok, fórumok, belépési és regisztrálási lehetőségek, vagy egyénileg kialakított belépő felületű adminisztrációs rendszerek. Minden esetben egyedien, a megrendelői igényekhez igazodóan programozzuk a weboldalt.
*

Keresőmarketing

A keresőmarketing lényege az, hogy a potenciális ügyfelek és vevők könnyen Önre találhassanak a legnagyobb keresőben, mely kereső kétségtelenül az internet legértékesebb és legfontosabb felülete.
Mi könnyen, gyorsan, garanciális ügyintézéssel, tökéletesen az Ön profiljába vágó cégek között az elsők közé programozzuk weboldalát a Google szabadszavas keresőben. Szakembereink egyedi, testre szabott kereső marketing és linkmarketing tervet készítenek Önnek, hogy elérje célját!
*


Pay Per Click Kampányok

A keresőmarketinghez hasonló elven alapulnak az úgynevezett „szponzorált hirdetések”, amelyeket a találati lista legtetején, vagy jobb oldalán adwords hirdetésekként láthatunk a bal oldali, valós találati listával (organikus találati lista) szemben. A Pay Per Click (PPC) kampány nagyszerű módja a keresőszavak kiválasztásának a keresőoptimalizálás előtt.
*


Keresőbarát szövegírás

Tapasztalataink azt mutatják, hogy ma Magyarországon a weblapkészítő cégek alig 5-10 százaléka írja meg a Google elvárásainak megfelelően a weboldal szövegeket. Egy jól megfogalmazott tartalomnak most döntő hatása lehet a weboldal helyezéseiben és forgalmában.

Profi szövegíróink segítenek Önnek abban, hogy weboldala tartalma megfelelő legyen a Google, illetve az ügyfelek számára is.

Linkmarketing

Rendkívül fontos, hogy a keresőoptimalizálási kritériumoknak megfelelően megfogalmazott egyedi szöveg megfelelő minőségű, erősségű oldalakra kikerüljön a "Google bizalom elv" miatt. Amennyiben ez megtörténik, drámai pozíció javulást érhetünk el...
*


A szolgáltatások menüben (bal oldali menü) különféle szolgáltatásainkat mutatjuk be. Bár standard árképzésünk van a dolgok átláthatósága érdekében, szolgáltatásaink kevésbé homogének , mivel teljesen megrendelői igényekre szabottak.

Keresőmarketing, Kereső marketing, Keresőoptimalizálás, Kereső optimalizálás, Internet marketing, SEO Főoldal Rólunk Szolgáltatások Ügyfeleink Kapcsolat *
SEO tanfolyam
Keresőmarketing vélemények
Kapcsolatfelvétel