Ügyfeleink ÜGYFELEINK VÉLEMÉNYE

Büszkék vagyunk azokra az eredményekre, melyeket eddig elértünk ügyfeleink számára, és reméljük, a következő információk magukért beszélnek. Az alábbiakban találhat egy kisebb válogatást azon vállalatok közül, amelyekkel együtt dolgozunk, és amelyek jelentős online sikereket értek el a velünk való együttműködésnek köszönhetően.


legvarpark
Rendezvény Kellék Kft. - http://www.legvarpark.hu
“Sok SEO céggel próbálkoztunk már, de sikertelenül! Mindegyik ígérgetett, hogy gyorsan és biztosan optimalizálja honlapunkat, mert értenek hozzá...mondanom sem kell, eredményt egyik sem mutatott fel! Sok kudarc után szerencsére megismertük a neuwebet, akikkel eleinte fenntartásaink voltak más cégek negatív tapasztalatai miatt, de gyorsan igazolták magukat: kellő hozzáértésükkel, ügyfélközpontúságukkal profi honlapot építettek, majd azt rengeteg kereső kifejezésre hihetetlen hatékonysággal a Google első oldalára optimalizálták. Azóta is velük dolgozom, csak ajánlani tudom őket!”
Petrásovics Roland – ügyvezető


weldimpex
Weld-Impex Kft. - http://www.weldimpex.hu
“Meggyőződésünk, hogy ha ma egy felhasználó az interneten keres valamit, akkor a Google kereső oldalát hívja segítségül. Mivel az ipar minden területén erős a konkurencia, ezért hiába egy tartalmas weboldal, ha az érdeklődő nem talál meg minket legalább a kereső első oldalán, akkor a konkurencia nyerő helyzetbe kerül. Ezért fontos számunkra a neuwebbel kialakított kapcsolat. Segítségükkel gyorsan, hatékonyan, költségtakarékosan elértük azt, hogy weboldalunk igen előkelő helyen jelenik meg az általunk megadott kulcsszavak keresésekor a Google első oldalán.” Gulybán Róbert – ügyvezető


logoplaszt
Logo Plaszt Kft. - http://www.logoplaszt.hu
“Rengeteg olyan profilú internetes adatbázis keresett meg a múltban, mely különböző cégadatbázisokban jeleníti meg a cégeket. Természetesen hirdettem is, mert jelentős forgalomnövekedést ígértek, látogatottság növeléssel. Azonban mit kaptam? Alig látogatott oldalakon néhány alapadattal történő regisztrációt, amely mondanom sem kell, nem hozott eredményt! Ezután ismerkedtem meg a neuwebbel és a keresőmarketinggel. Könnyen, gyorsan, garanciális ügyintézéssel az elsők közé programozták weboldalamat a Google szabadszavas keresőben. Weboldalam látogatottsága rövid időn belül többszörösére növekedett, ami természetesen a forgalmamon is mutatkozik. Mindenkinek ajánlom a neuwebet!”
Szabó Zsolt – ügyvezető

Ügyfeleink Menü ÜGYFELEINK MENÜ

Ügyfeleink

Ügyfeleink véleménye
Keresőmarketing, Kereső marketing, Keresőoptimalizálás, Kereső optimalizálás, Internet marketing, Online marketing, SEO


Ingyenes keresőoptimalizálás eszközök


Könyvjelző és megosztás

Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS!

Keresőmarketing, Kereső marketing, Keresőoptimalizálás, Kereső optimalizálás, Internet marketing, SEO Főoldal Rólunk Szolgáltatásaink Ügyfeleink Kapcsolat *
SEO tanfolyam
Keresőmarketing vélemények
Kapcsolatfelvétel