Intelligens tartalomkezelő rendszer - Neuweb CMS rendszer - és szerepe a keresőoptimalizálásban

A CMS rendszer, avagy tartalomkezelő rendszer manapság egyre nagyobb szerepet kap a weboldal szerkesztés, menedzselés területén, ugyanis számos olyan tulajdonsággal és lehetőséggel rendelkezik, mellyel megkönnyíti weboldalunk frissítését.
De vajon képes-e egy tartalomkezelő rendszer „helyettünk elvégezni” a keresőoptimalizálás jelentős részét?


Ha pusztán azon előnyét nézzük a tartalomkezelő rendszereknek, hogy nem kell minden weboldal módosítással, frissítéssel weboldal szerkesztőt megbíznunk, már abban az esetben is sokat segíthet.

Nem beszélve arról, hogy ezáltal lehetőséget biztosít a nap 24 órájában történő tartalom szerkesztésre, és mindezt a - már sokszor előforduló- web szerkesztők késlekedése és az óradíj kifizetése nélkül.

Kijelenthetjük, hogy napjainkban már rengeteg olyan CMS rendszer, avagy tartalomkezelő rendszer létezik, ami lehetővé teszi, hogy a weboldal tulajdonosa (vagy akár az általa megbízott adminisztrátora, titkárnője) adminisztrálja oldala tartalmát.

Ám ezek a rendszerek sokszor túl bonyolultak, drágák vagy nehézkesen kezelhetőek.
Számos esetben kompromisszumot kell kötnünk amiatt is, hogy az ilyen rendszerrel működő weblapunkat nem találják meg az interneten, mert nincs –vagy csak korlátozott mértékben van- lehetőség weboldalunk keresőoptimalizálására.

A Neuweb csapata éppen ezért úgy döntött, hogy készít egy olyan intelligens rendszert, amellyel nem csak a már megszokott, word szövegszerkesztő felülethez hasonló lehetőségekkel tudjuk weboldalunkat menedzselni, hanem képes az általunk meghatározott kereső kifejezésekre, keresőszavakra kialakítani weboldalunk felépítését, struktúráját, így az internetes keresőkben is elérhetővé válunk.

Keresőbarát weboldalt hozhatunk létre, a rendszer a keresőoptimalizálást automatikus elvégzi. Minden oldalunkhoz megadhatunk meta elemeket, kulcsszavakat, beállíthatjuk az oldalak url-jét, továbbá a rendszer kialakítja az oldal belső struktúráját, keresőbarát szerkezetét.

Tovább a Neuweb CMS rendszerhezKönyvjelző és megosztás
Keresőmarketing, Kereső marketing, Keresőoptimalizálás, Kereső optimalizálás, Internet marketing, SEO Főoldal Rólunk Szolgáltatásaink Ügyfeleink Kapcsolat *
SEO tanfolyam
Keresőmarketing vélemények
Kapcsolatfelvétel