Weboldal készítés és webdesign jelentősége

Minden vállalkozás „életében” eljön az idő, mikor saját weboldal létrehozását tervezgeti. Felmérik az eddigi tapasztalatokat, továbbá hogy milyen céllal szeretnék létrehozni az új weboldalt, mennyire van igény egy weboldal üzemeltetésére.

Rengetegen úgy gondolkodnak, hogy mivel napjainkban egy céges weboldal már inkább követelmény, mint luxus, létrehoznak/létrehozatnak egy grafikailag egyszerűbb, kevésbé tetszetős weblapot, csakhogy elmondhassák, hogy rendelkeznek weblappal. Nem gondolnak arra, hogy valaha is jelentősége lesz weboldaluk kinézetének, kialakításának.
 
Pedig egy jó, tetszetős weboldal egyszerre felel meg marketing és kommunikációs céloknak, és ugyanakkor egy közvetlen értékesítési út, mely által a honlap egy valódi bevételi forrás.
 
Nem mindegy, hogy mikor az ügyfelek megnézik weboldalunkat, mit látnak először. A legtöbb cég arculata, megjelenése az egyik legfontosabb tényező új ügyfelek szerzésében.
Manapság a legtöbb vállalkozásnak érdemes kihasználni az internet nyújtotta lehetőségeket, hiszen egy jól megtervezett honlappal virágzó kapcsolatot alakíthat ki ügyfeleivel.

A weboldal tervezés egyik legfontosabb része a web ergonómia. Ez az a tudomány, amely a honlapok, internetes alkalmazások, szoftverek használhatóságával foglalkozik. A használhatóság itt azt jelenti, hogy a látogató mindig pontosan tisztában legyen azzal, hogy a honlapon hol jár, milyen funkciókat hogyan tud használni, minden információt megtalál-e.

Ezért is nagyon fontos, hogy egy oldalon hova és miképp kerüljön egy menüpont, egy szöveg, hol és hogyan helyezkedjenek el a képek, milyen színeket használjunk.
 
Sok vállalkozás számára akadályt jelent, hogy termékei gyakori változása miatt weboldalukat rendszeresen weboldal frissítési szolgáltatás segítségével módosítsák. Erre tökéletesen megfelelő a közismert Microsoft Word szövegszerkesztő felépítésére és kezelésére hasonlító tartalomkezelő rendszer, melynek segítségével könnyen módosítható, karbantartható a weboldal tartalma.Könyvjelző és megosztás
Keresőmarketing, Kereső marketing, Keresőoptimalizálás, Kereső optimalizálás, Internet marketing, SEO Főoldal Rólunk Szolgáltatásaink Ügyfeleink Kapcsolat *
SEO tanfolyam
Keresőmarketing vélemények
Kapcsolatfelvétel