Szolgáltatások KERESŐMARKETING

A KERESŐMARKETING ( Search Engine Marketing ) az online marketing elsődleges stratégiai módszere. Ha szeretné forgalmát, eladását rövid időn belül megtöbbszörözni, akkor engedje meg, hogy gyorsan és jelentősen növeljük cége online hasznát.

Mit kell tennünk hozzá?

Első lépésként a maximumra kell hoznunk honlapja látogatottságát, vagyis a lehető legmagasabbra kell emelni azon látogatók számát, akik az Ön megrendelői, vevői lesznek.

A második lépésként honlapja hatékonyságát kell a legoptimálisabbá tenni. Ez azt jelenti, hogy strukturálisan egy profi tervezés segítségével kivitelezett honlappal kell cégét szerepeltetnünk. Mert hiába megfelelő oldala látogatottsága, ha az oldal szerkezete nem felel meg a keresési szokásoknak, ehhez profi online marketing szakemberek tervezésére van szükség.
Az, hogy a látogató milyen útvonalon, mennyire egyértelmű utasításokon, navigáción keresztül jut el weboldalán belül az ajánlattól az ajánlatkérésig, illetve a konkrét megrendelésig, egyáltalán nem mindegy!

Honlapjára nemcsak be kell csalogatni az látogatót, hanem ott is kell tartani, hogy minél több időt töltsön el ott, és minél logikusabb módon jusson el az őt érdeklő termékig, szolgáltatásig, annak leírásáig- és végül a megrendelésig.

Szolgáltatások KERESŐOPTIMALIZÁLÁS

Tapasztalataink és ügyfeleink visszajelzései alapján az online marketing leghatékonyabb módja a keresőoptimalizálás (SEO). A keresőoptimalizálás (Search Engine Optimization = SEO) a Google előre törésével egy időben nőtte ki magát. Nyugaton már hosszú ideje ráeszméltek a cégek arra, hogy ha a találati lista elejére kerülnek, akkor abból hihetetlen nagyságú profitjuk származik.

Hogy miért?

Mert a Google szabadszavas keresőt az internetezők 98 %-a használja; gyakorlatilag mindenki. Ha az Ön vállalkozása ezen keresőben az első oldalon szerepel azon kulcsszavakkal, melyek cégére jellemzőek, nem csupán egy hirdetési szempontból optimális helyen szerepelteti honlapját, hanem naponta történik megrendelés cége életében, naponta új ügyfelekkel gazdagodik, és folyamatosan van munkája. Látogatottsága a maximumon van, a megkeresések száma pedig nagyon magas.

Az online marketing ezen formája semmi kívánnivalót nem hagy maga után. Nyugodtan állíthatjuk, hogy a számos hirdetési forma közül a leghatékonyabb és egyben legtisztább módja annak, hogy cége megelőzze konkurenseit és stabil helyzést érjen el a jelenlegi túlkínálattól és pénzügyi nehézségektől terhes gazdasági helyzetben.
Ha cége a Google keresőben első oldalon szerepel, nagy bevételt és kiterjedt ügyfélkört tudhat magáénak! A keresőoptimalizálást azoknak ajánljuk, akik hosszú távon kívánják értékesíteni termékeiket és szolgáltatásaikat az interneten keresztül, s akik készek fáradhatatlanul dolgozni ügyfeleik elégedettségéért.

A keresőoptimalizálásnak azonban van egy árnyoldala is, mégpedig az illegális optimalizálás („black hat”), melyet a Google úgy büntet, hogy kitiltja az oldalt az adatbázisából. Ez akár 1 év kényszerszünetet is jelenthet a próbálkozóknak, melynek legnagyobb hátránya az, hogy a cégeknek vagy domain nevet kell változtatniuk, vagy várnak, míg a Google visszaregisztrálja őket a keresőbe.


Garancia a keresőoptimalizálásra *

Sok partnerünk még a szerződés megkötése előtt arról érdeklődik, hogy vállalunk-e garanciát munkáinkhoz, vagy azok teljesítése után. A válaszunk az, hogy igen. Az árképzésünk a lehető legjobb garancia arra, hogy olyan szolgáltatás után senki nem fizet, amely nem járt sikerrel. Így az árainkba beépített garancia a biztosíték arra, hogy kizárólagosan azon szavak után fizet a megrendelő, amelyek keresőoptimalizálás szempontjából már sikeresek, azaz a Google első oldalán találhatók.

Többen kérdezik azt is, hogy vállalunk-e olyan jellegű garanciát, hogy az optimalizálandó szavak bizonyos időn belül az első három-öt helyre kerülnek, illetve ott is maradnak. Erre sajnos nemleges a válaszunk, hiszen ilyen típusú garanciát keresőoptimalizálásban jártas és felelősségtudatos cég biztosan nem tud, de nem is akar vállalni.

Mivel a Google különböző keresőrobotok alapján dolgozik, és minden egyes keresőrobot különböző pozícionálási szempontokat vesz figyelembe a találati eredmények felállításához, ezért felelőtlenség helyezés(eke)t garantálni.

Mi az első oldalra, az első tíz találat közé programozzuk honlapját! *

*

Szolgáltatások KERESŐOPTIMALIZÁLÁS LÉPÉSEI


-Mindenre kiterjedő vizsgálat a weboldal illetve a célpiac tekintetében

Ebben a lépésben megvizsgáljuk az adott honlapot, annak szövegezését, forráskódjait, struktúráját, továbbá információkat gyűjtünk a célközönség keresési szokásairól, valamint a konkurenciáról.


-Tartalom megtervezése, kulcsszólista kialakítása

A részletes piackutatás eredményeinek és a versenytársak vizsgálatának fényében kiválasztjuk azokat a témaköröket, keresőszavakat, melyek az optimalizálás gerincét képezik majd, hiszen a keresőoptimalizálás a megfelelő, a weblapra legjellemzőbb kulcsszavak összeválogatásával kezdődik. Az egész folyamaton belül ez a legfontosabb művelet, mivel a jól optimalizált honlapot többnyire ezekre a kulcsszavakra fogják megtalálni a látogatók.


-A weboldal szerkezeti tervének elkészítése, az optimalizálandó oldalak leprogramozása

Megtervezzük a honlap azon elemeit, melyek a sikeres keresőoptimalizálás érdekében fontosak a keresőkben, majd felépítjük a weboldalt. Ezt a folyamatot az oldal átalakításával kezdjük. Ez az átalakítás általában nem érinti sem az oldalstruktúrát, sem a külső megjelenést, kivételt képeznek az alól az olyan esetek, mikor ez utóbbi kettő a weboldal minőségét tekintve kisebb átalakításra szorul. Ebben az esetben a megrendelő hozzájárulásával elvégezzük a szükséges beavatkozásokat, a tartalmi módosításokat profi szövegíróink, a szerkezeti átalakítást fejlesztőink végzik. Azonban a hatékony és legális optimalizáláshoz megfelelő szintű hozzáférés szükséges. A hozzáférhetőség engedélye nélkül lehetetlen hatékony, minőségi munkát végezni, ezért olyan projekteket, ahol ezt elutasítják, vagy nem biztosítják számunkra, nem áll módunkban elvállalni.


-Linképítés

Link marketing szolgáltatásunkat voltaképp a keresőoptimalizálás részeként kínáljuk. Ezen szolgáltatással a weboldalára bejövő linkek begyűjtésével, növelésével emeljük meg a külső hivatkozások számát, egyúttal oldalainak látogatottságát is. A különféle szempontoknak megfelelően tervezett és kivitelezett link marketing nagyon fontos eszköz annak érdekében, hogy honlapja előkelő helyezéseket érjen el a nagyobb keresőkben, így erre különösen nagy figyelmet fordítunk.


-Folyamatos karbantartás

Ennek során az keresőoptimalizált honlap tartalmának és a keresési szokások folyamatos figyelése mellett megtartjuk honlapját az első találati oldalon; napról napra.

Összességében, amit tudni kell, hogy a Google keresőben naponta mintegy 200 millió keresést indítanak el. Ezen keresők csaknem teljes egészében sokszor maximum a második találati oldalig mennek el a böngészés során.


Keresőmarketing, Kereső marketing, Keresőoptimalizálás, Kereső optimalizálás, Internet marketing, SEO Főoldal Rólunk Szolgáltatások Ügyfeleink Kapcsolat *
SEO tanfolyam
Keresőmarketing vélemények
Kapcsolatfelvétel