Szolgáltatások PAY PER CLICK KAMPÁNYOK

Engedje meg, hogy bemutassuk az egyik megoldást a látogatottság növelésére:
Google AdWords kampányok üzembe helyezése és üzemeltetése


Hasonló elven alapulnak az úgynevezett „szponzorált hirdetések”, amelyeket a találati lista legtetején, vagy jobb oldalán 'adwords' hirdetésekként láthatunk a bal oldali, valós találati listával (organikus találati lista) szemben.

A Google keresőben történő hirdetés ezen formája számos előnnyel rendelkezik: weboldala annak hirdetésével együtt azonnal, viszonylag kis költségek mellett megjelenik a keresőben; keresőoptimalizálás nélkül- az Ön által kiválasztott szóra vagy kifejezésre. Maga a megjelenés díjtalan, Önnek csak a konkrét látogatók után kell fizetnie; vagyis a hirdetésre történt kattintások után történik a fizetés. Innen származik a PAY PER CLICK (PPC) angol elnevezés.

A Pay Per Click (PPC) kampány nagyszerű módja a keresőszavak kiválasztásának a keresőoptimalizálás előtt.

Kampányát bármeddig, bármilyen összeg kereten belül szerepeltetjük attól függően, hogy mennyi időre szeretne megjelenni illetve, hogy mekkora összeget szán hirdetésére. A Google AdWords-el leginkább rövid távú kampányokat célozhatunk meg, és költségei napi limittel előre meghatározhatóak. Céljainktól függően akár egy-két napos, vagy egyhetes kampányokat is futtathatunk, így a Pay Per Click kampányok leghasznosabb felhasználási területe szezonális, például különböző akciók meghirdetésekor.

Egyik negatívum az AdWords típusú kampányok kapcsán az, hogy nem feltétlenül célzott látogató jut el weboldalára. Ez sajnálatos, de tény, melyet többéves tapasztalatunk mondat velünk. Gyakori ugyanis, hogy valamelyik szintén hirdető(k), vagy éppen nem hirdető konkurense kattint az Ön hirdetésére, és bizony naponta elég sokszor.

Könyvjelző és megosztás *
Keresőmarketing, Kereső marketing, Keresőoptimalizálás, Kereső optimalizálás, Internet marketing, SEO Főoldal Rólunk Szolgáltatások Ügyfeleink Kapcsolat *
SEO tanfolyam
Keresőmarketing vélemények
Kapcsolatfelvétel