Szolgáltatások WEBOLDAL PROGRAMOZÁS

...az egyszerű weblaptól a webshopig!

Saját fejlesztésű weboldal programjaink olyan tartalmakat foglalnak magukban, mint például webshopok, fórumok, belépési és regisztrálási lehetőségek, vagy egyénileg kialakított belépő felületű adminisztrációs rendszerek. Minden esetben egyedien, a megrendelői igényekhez igazodóan programozzuk a weboldalt.

Dinamikus weboldalak (olyan oldalak, melyeknek tartalma változhat és változó anélkül, hogy a készítő kézzel belenyúlt volna a kódba, pld PHP) készítésénél munkatársaink elkészítik és beépítik weboldalára az Ön által megrendelt szolgáltatásokat: webáruházak, adminisztrációs felületek, keresőrendszerek, kapcsolat felvételi és egyéb online űrlap modulok, különböző fórumok.

Szolgáltatások NEUWEB CMS RENDSZER

Az általunk kínált intelligens tartalomkezelő rendszer segítségével Önnek nem lesz többé szüksége programozóra vagy weboldal frissítési szolgáltatásra honlapja tartalmának módosításához. A közismert Microsoft Word szövegszerkesztő felépítésére és kezelésére hasonlító tartalomkezelő rendszer segítségével könnyen módosíthatja, karbantarthatja weboldalának tartalmát.

Keresőbarát weboldalt hozhat létre, a rendszer a keresőoptimalizálást automatikus elvégzi.
Minden oldalához megadhatja a meta elemeket, kulcsszavakat, beállíthatja az oldalak url-jét, továbbá a rendszer kialakítja az oldal belső struktúráját, keresőbarát szerkezetét.

A Neuweb CMS rendszer ára nettó 85.000 Ft (egyszeri díj), mely magába foglalja a weboldal szerkezeti kialakítását és a tartalomkezelő rendszer telepítését, továbbá 1 db weboldal design tervet, melyet az arculattal kapcsolatos elvárásoknak, igényeknek megfelelően készítünk el!

Meglévő design és weblap esetén is lehetséges a CMS rendszer telepítése, így pl. egy már működő honlap, vagy csak korábban elkészített weboldal design esetén is lehetséges a tartalomkezelő rendszer hozzáadása.
Ebben az esetben a CMS rendszert és annak telepítését kell megfizetni, melynek ára nettó 25.000 Ft-tól elérhető (egyszeri díj).* *


Szolgáltatások NEUWEBSHOP

A Neuwebshop segítségével plusz profitot termelhet vállalkozása számára, kitűnően kiegészítheti a vállalkozása üzletvitelét. A keresőbarát szerkezetre épült webáruházzal olyan érdeklődők is elérhetővé válnak, akik egyébként nem mennének el hagyományos üzletébe. Minden oldalához megadhatja a meta elemeket, kulcsszavakat, továbbá a rendszer kialakítja az oldal belső struktúráját, keresőbarát szerkezetét.

Webáruháza éjjel-nappal, 0-24 órában elérhető, a látogatók a nap bármely szakában megtekinthetik a webshop kínálatát. Könnyedén menedzselhető az irodából vagy otthonról is adminisztrációs felületen keresztül.

A Neuwebshop sablonjaink egyikével vagy meglévő grafikai fájlok felhasználásával is rendelhető így pl. egy korábban elkészített weboldal design esetén is lehetséges a webshop telepítése.

Igény esetén természetesen a rendszer megrendelése előtt kipróbálási lehetőséget biztosítunk, így megtekintheti webshop rendszerünket működés közben.

* *Szolgáltatások EGYÉB WEBODLAL PROGRAMOZÁSI SZOLGÁLTATÁSOK

*

- kereső portál oldalak
- online boltok, áruházak, webshopok
- online ajánlatkérő modulok
- fórumok
- vendégkönyvek
- ügyfélszolgálat
- képeslapküldő szolgáltatások
- hírújságok
- apróhirdetési rendszerek
- kép- és multimédiás galériák
- stb.

*
Keresőmarketing, Kereső marketing, Keresőoptimalizálás, Kereső optimalizálás, Internet marketing, SEO Főoldal Rólunk Szolgáltatások Ügyfeleink Kapcsolat *
SEO tanfolyam
Keresőmarketing vélemények
Kapcsolatfelvétel