Szolgáltatások WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

A jó honlap = befektetés!

Úgy tartjuk, hogy egy jó weboldal egyszerre felel meg marketing és kommunikációs céloknak, és ugyanakkor egy közvetlen értékesítési út, mely által honlapja egy valódi bevételi forrás. Manapság a legtöbb vállalkozásnak érdemes kihasználni az internet nyújtotta lehetőségeket, hiszen egy jól megtervezett honlappal virágzó kapcsolatot alakíthat ki ügyfeleivel.

A weboldal tervezés egyik legfontosabb része a web ergonómia. Ez az a tudomány, amely a honlapok, internetes alkalmazások, szoftverek használhatóságával foglalkozik. A használhatóság itt azt jelenti, hogy a látogató mindig pontosan tisztában legyen azzal, hogy a honlapon hol jár, milyen funkciókat hogyan tud használni, minden információt megtalál-e. Ezért is nagyon fontos, hogy egy oldalon hova és miképp kerüljön egy menüpont, egy szöveg, hol és hogyan helyezkedjenek el a képek, milyen színeket használjunk.

Célunk, hogy olyan weboldalt hozzunk létre, mely magától értetődő, melyet Ön menedzselhet, frissíthet Neuweb CMS rendszerünk segítségével és az átlagos felhasználó számára is világos, mire és hogyan használható.

* *Szolgáltatásaink, hogy Önnek makulátlan weboldala legyen a következők:

Szolgáltatások WEBDESIGN, WEBOLDAL FELÚJÍTÁS

A webdesign a weboldal grafikai tervezését jelenti, és a webes fejlesztések egyik meghatározó eleme, hiszen nem mindegy, hogy ügyfelei mit látnak először. Valljuk, hogy a legtöbb cég arculata, megjelenése az egyik legfontosabb tényező új ügyfelek szerzésében. Egy céget a logója alapján lehet leginkább azonosítani, ezért nem mindegy, milyen is az. A cég üzenetét átadni, és a megfelelő látogatói reakciókat viszont csak a jól felépített struktúra, és a releváns tartalom együttesen képezik.

A Neuweb az Ön igényeitől függően, komplett arculati tervtől a névjegykártyáig mindent megtervez, amire Önnek szüksége van, csupán annyi a dolga, hogy felkeressen minket, és mondja el ötleteit, vagy bízza ránk elképzeléseit - mi megvalósítjuk azokat. Várjuk jelentkezését akkor is, ha elégedetlen weboldala eddigi megjelenésével, és egy újabb grafikai tervre van szüksége. Előzetes egyeztetés alapján elkészítjük az Ön számára leginkább megfelelő webarculatot, az Ön teendője csupán megfogalmazni elképzeléseit, szükségleteit.

* *

Az összeállított webdesignt psd formátumban adjuk át, majd azt a kész weboldalnak megfelelően html fileokban prezentáljuk.
Mindamellett, kész weboldalának tárhelyet is tudunk biztosítani, igénytől függően.
Csapatunk vállalja logók, szórólapok, névjegykártyák, kiadványok grafikai tervezését is.Szolgáltatások FLASH ANIMÁCIÓK, FLASH VIDEÓLEJÁTSZÓ

Manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az úgynevezett flash alapú alkalmazások, melyek látványossá, és „interaktívvá” alakítják honlapját. A klasszikus weboldalak mellett egyre nagyobb teret nyernek az online termékbemutatók, melyek leginkább flash alapon készülnek, és az adott termék vagy szolgáltatás sokkal látványosabb bemutatását biztosítják. Ezeket különböző területeken használhatja fel, az Ön céljától függően: legyen szó vásárlás ösztönzésről, termékek használati utasításáról, vagy reklámról.

Önnek nincs más dolga, mint elmondani igényeit, elképzeléseit, és mi megtervezzük a bemutatót.

*

Felhasználási területei a flash animációknak a gyakorlatban a teljesség igénye nélkül: lapozható katalógusok (valódi olvasási élménnyel), készülékek bemutatása (működést szemléltető) vagy akár egy adott helység bemutatása (gömbpanoráma: valódi „ott vagyok” élménnyel), és még sok más megoldás.

Ezen oldalak előnye, hogy látványosságuknak köszönhetően magasabb felhasználói élményt nyújtanak.Szolgáltatások BANNER TERVEZÉS, FLASH BANNER KÉSZÍTÉS

Egy új termék, vagy szolgáltatás bevezetésekor fontos tudatni a piaccal, hogy termékskálánk bővült. A bannerek előnye más hirdetési felületekkel szemben az, hogy pontosan mérhető hányan látták, mennyien kattintottak rá, ezáltal pontosan mérhető a terméket/szolgáltatást hirdető reklám hatékonysága.
A banner típusú hirdetések sokféle formátumúak lehetnek, akár a sima képtől a mozgó hirdetéseken át a video fájlokig.

*


Szolgáltatások VIDEO BANNER

A video banner segítségével cégének a televíziókban futó reklámjai jeleníthetőek meg az interneten. Ezen bannerek egyedi funkciója egy szerveren tárolt videó lejátszása. Az Ön dolga csupán annyi, hogy átadja a reklámfilmet nekünk: mi elvégezzük az átalakítást online felületre, és a reklámkampány alatt tárhelyet is biztosítunk videó bannerének.


Szolgáltatások HÍRLEVÉL

Küldjön hírlevelet ügyfeleinek, partnereinek! Tájékoztassa őket ajánlatairól, akcióiról, hírekről, rendezvényekről, vagy csupán küldjön üdvözletet ünnepek, vagy más események alkalmából!
A hírlevél segítségével olcsón és személyre szabottan tud üzenni partnereinek. Segítünk megtervezni és legyártani elektronikus DM levelét már meglévő anyagokból (korábbi reklámanyagok), vagy saját látványterv alapján, amelyet az elfogadott terv után akár ki is küldünk partnereinek.
Az elektronikus DM az egyik legolcsóbb megoldás, hogy meglévő ügyfeleivel és partnereivel kapcsolatban maradjon.
Keresőmarketing, Kereső marketing, Keresőoptimalizálás, Kereső optimalizálás, Internet marketing, SEO Főoldal Rólunk Szolgáltatások Ügyfeleink Kapcsolat *
SEO tanfolyam
Keresőmarketing vélemények
Kapcsolatfelvétel