Szolgáltatások neuwebDESK és neuwebSHOP

...menedzselje éttermét bárhonnan online, telepítések és egyéb fáradozások nélkül!


neuwebdesk neuwebDESK ÉTTERMI SZOFTVER
...az okos online éttermi program


1. Egyszerű kezelhetőség

A neuwebDESK okos éttermi program segítségével rendeléseit 1 felületről menedzselheti, nincs szükség további felületek vagy ablakok megnyitására és figyelemmel kísérésére.

2. A helyi és telefonos rendeléseken túl...

Helyben, telefonon kezelheti rendeléseit úgy, hogy közben profi webáruházán és egyéb rendelésközvetítő oldalakon keresztül is beérkeznek megrendelései!
3. Azonnali és biztonságos használat, telepítés nélkül

Mivel a neuwebDESK éttermi szoftver a használathoz telepítést, konfigurálást vagy egyéb bonyolult és fáradtságos műveleteket nem igényel, nem számítógép és nem is gépteljesítmény függő ezért bárhonnan, bármilyen számítógépen, laptopon, vagy egyéb eszközön (pl.: mobileszköz, palmtop, tablet pc, stb.) azonnal és könnyedén, online használható, mindössze internet elérésre van szükség.

Az esetleges számítógép hiba, meghibásodás vagy leállás esetén is lehetővé teszi azt, hogy egy másik számítógépet használva ott folytassa munkáját, ahol abbahagyta úgy, hogy adatai biztonságban maradnak.


4. Komplett és széleskörű beállítási lehetőségek átláthatóan

A neuwebDESK éttermi szoftver széleskörű beállításai bárki számára lehetővé teszik vendéglátó egységének könnyű és gyors kezelését.

Lehetősége van vásárlóinak kezelésére, rendelés felvételre, futárok kezelésére, elszámoltatásra, napi és havi zárásokra, kimutatásokra és rengeteg más beállításra.

* *


5. Kérdése, fejlesztési ötletei vannak? Online support várja Helpdesk felületén

Éttermi rendszere használata mellé Online segítségnyújtási felületet, neuwebHELPDESK-et bocsátunk rendelkezésére, melyen kérdéseit teheti fel, továbbá fejlesztési ötleteit, hasznos tanácsait oszthatja meg velünk.

Csapatunk maximálisan hisz abban, hogy programunk folyamatos fejlesztése és újítása teszi egyre tökéletesebbé azt, hogy minden ügyfelünk sikeresen és elégedetten tudja használni.


 

Referenciáink közül: Starkebab Török étterem - Nyugati, Starkebab Török étterem - Újpest, Starkebab Török étterem - Duna Plaza, AllStar Pizza, Török élelmiszerboltneuwebshop neuwebSHOP
...fogadja rendeléseit online, keresőoptimalizált webáruházáról


1. Internetes keresőkre optimalizált online étterem

Használja ki az internetes vásárlás nyújtotta előnyöket és növelje meg éttermének bevételét a neuwebSHOP rendszer segítségével. Az internetes keresőkre optimalizált online étterem sokkal több egy hagyományos webáruháznál.
Segítségével olyan vásárlók is elérhetővé válnak, akik egyébként nem találnának üzletére.

A neuwebSHOP előnye többek között, hogy 0-24 online rendelkezésre áll, valamint nyitvatartási időn kívül is megismerhetik termékeit, éttermét. Azonnali vagy későbbi (idő) rendeléseket adhatnak le, melyről Ön azonnal értesül éttermi rendszerében.


2. Választható és azonnal változtatható, profi arculat

Mivel az internetes megjelenés egyik legfontosabb része a web ergonómia, ezért webáruházának igényes webdesign-nal és felépítéssel kell rendelkeznie. A neuwebSHOP rendszerre készült profi grafikai tervekkel felépített websablonok lehetővé teszik, hogy bármikor kiválassza az éttermének legmegfelelőbbet.

Természetesen egyedi kinézet is választható, rendszerünk különlegességei közé tartozik, hogy nem kötött kinézetűek, így személyre, étteremre szabhatók.


3. Többnyelvű megjelenés és választható fizetési mód a szélesebb vásárlói réteg kiszolgálása érdekében

A neuwebSHOP egyik fontos tulajdonsága, hogy több nyelven és számos fizetési móddal is képes vásárlói kört kiszolgálni.

A rendszer alapesetben 3 nyelven van előkészítve vásárlói fogadására: magyar, angol és török, ezenkívül természetesen további nyelvekkel is bővíthető!

A rendelésekhez több fizetési módot is beállíthat a készpénzes fizetésen kívül, mint például az étkezési jegyekkel, bankkártyával és paypal-lal történő fizetés.


4. Belső kereső a könnyebb és gyorsabb találatokért

A neuwebSHOP rendszerben elhelyezett belső kereső segítségével vásárlói könnyedén és gyorsan kereshetnek termékeire úgy, hogy a termékkereső dinamikusan ajánlja fel gépelés közben a lehetséges egyezéseket, ezzel megkönnyítve a keresést és egyúttal a vásárlás menetét.5. Árengedmények, boldog óra, ajándékok és kedvezmények az elégedett vásárlókért

A neuwebSHOP rendszer az Ön által előre beállított és meghatározott kedvezményeket, árengedményeket automatikusan kezeli és ezt a rendelés során érvényesíti, így a vásárló azonnal láthatja rendelése után járó extra juttatásait. Az elégedett vásárló pedig a legtöbb esetben visszatérő vásárló.neuwebDESK és neuwebSHOP rendszerek számos egyéb funkcióval és lehetőséggel is rendelkeznek.

A rendszerek tartalmának (étlap, kiszállítási terület, stb.) menedzselését pedig központilag végezheti neuwebADMIN paneljáról!


 

Referenciáink közül: Starkebab Török étterem - Nyugati, Starkebab Török étterem - Újpest, Starkebab Török étterem - Duna Plaza, AllStar Pizza, Török élelmiszerboltneuwebadmin neuwebADMIN
...ne várjon feleslegesen másra éttermi rendszere tartalmának feltöltésével, vegye kezébe az irányítást


Éttermi rendszere valamint webáruháza feltöltése és irányítása az Ön kezében!

Éttermi rendszerének és webáruházának tartalma (étlap, kiszállítási terület, stb.) ok esetben változhat az Ön igényeinek vagy egyéb változtatásainak függvényében.

Nem ritka, hogy az árak, termék elérhetőségek, kiszállítási területek, kedvezmények az Ön igényeinek megfelelően változnak. Ebben az esetben fontos, hogy ezt Ön is tudja kezelni annak érdekében, hogy adatai naprakészek legyenek és így elkerülje az esetlegesen felmerülő kellemetlenségeket.

neuwebADMIN felülete segítségével Önnek lehetősége van központilag, minden rendszerre vonatkozóan változtatni, módosítani az összes beállítását!

Ezt a funkciót elsőként cégünk készítette el, és eddig egyedülálló a piacon!


Természetesen ránk is bízhatja adatainak módosítását, azonban fontos, hogy neuwebADMIN felületével nincs kiszolgáltatva, így nem kell várnia másra a módosítások életbe lépéséhez, a változtatások azonnal érvényesek és láthatóak.


neuwebADMIN főbb funkciói:

a)  Bolt beállítások: éttermi rendszereinek fontosabb beállításai, konfigurálása;
b)  Hozzáférés beállítások: a felhasználók rendszerhez való hozzáférésének meghatározása;
c)  Fizetési beállítások: fizetési módok beállítása;
d)  Webáruház megjelenés: webáruház megjelenésének, grafikájának kiválasztása;
e)  Webáruház tartalom: webáruház menüpontok, szövegek, képek rögzítése;
f)  Termékkezelés: étlapjának/termékeinek, termék tulajdonságainak (feltét, köret, méret, stb.) gyors kezelése, termék képek felöltése;
g)  Vásárlókezelés: vásárlók komplett kezelése, módosítása, irányítása;
h)  Rendeléskövetés: összes rendelés pontos, tételes ellenőrzése;
i)  Kiszállítás kezelés: szállítási területeinek, díjainak meghatározása;
j)  Árengedmény beállítás: boldog óra, árengedmények dátum szerinti koordinálása;
k)  Ajándék hozzáadás: ajándékok rendelési összeg vagy termék szerinti hozzáadása;
l)  Rendelők statisztikái: legtöbbet vásárlók komplett statisztikája;
m)  Termékek statisztikái: legtöbbet vásárolt termékek kimutatásai;
n)  Hírlevelezés: hírlevél elkészítési és küldési lehetőség;
o)  Látogatottsági statisztikák: komplett web látogatottsági statisztika
...rengeteg egyéb funkció!


 

Referenciáink közül: Starkebab Török étterem - Nyugati, Starkebab Török étterem - Újpest, Starkebab Török étterem - Duna Plaza, AllStar Pizza, Török élelmiszerbolt*


Címkék: éttermi szoftver, éttermi program, online vendéglátó program, internetes éttermi rendelésfelvevő, éttermi nyilvántartó program, neuwebdesk, neuwebshop, neuwebadmin
Keresőmarketing, Kereső marketing, Keresőoptimalizálás, Kereső optimalizálás, Internet marketing, SEO Főoldal Rólunk Szolgáltatások Ügyfeleink Kapcsolat *
SEO tanfolyam
Keresőmarketing vélemények
Kapcsolatfelvétel